MERMAID LUXURY VILLAS, MYKONOS –  De samenvatting van chic en trendy Mykonos

We hebben drie exclusieve villa’s gecreeerd, gebeeldhouwd in de rotsen,  op verschillende hoogteniveaus op een fantastische en panoramische locatie met een eindeloos blauw overzicht van de horizon.  Vervaardigd met zorg, heeft iedere villa  zijn eigen karakter maar gaan zij tesamen op in een harmonieus geheel, ademloos genietend van het uitzicht op de archipel van de Cycladen.
Een geraffineerde accomodatie keuze voor zowel veeleisende koppels als complete families. Sterk aanbevolen aan kleine groepen of families die waarde hechten aan hun privacy maar daarnaast sommige faciliteiten wensen te delen. Door het aanbod van pure luxe en stijl biedt het villa complex alle voorzieningen om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. Geef u over aan de griekse zon, aan de rand van het zwembad, liggend tussen het oneindige blauw van zee en hemel.

Mermaid Luxury Villa Aquata

Zet de toon met smaak, verfijning en romantiek !

Het complex omvat drie superieure moderne ultra luxe villa’s , op diverse hoogten gebouwd , die het zwembad delen en genieten van een prachtig allround zeezicht. De eilanden Delos, Tinos en Siros besprenkelen  de horizon en vormen een spectaculaire omlijsting voor een fotogenieke zonsondergang. De villa’s zijn met traditionele Cycladen architectuur in Mykonese  stijl gebouwd. Prachtige meubels en stoffen kleden het geheel in een eenvoudig maar hoogst effectief décor van wit en blauw, te midden van een fraai aangelegde tuin en zwembad.

Villas on Socials:

FacebookTwitter-Bird-2 Instagram 

 Book online

Brochure of Villas

Brochure pdf

NewsLetter

NewsLetter

captcha

Follow us on:

likeus ok followus ok instagram ok

 EOT logo ok

Aquata ΜΗ.Τ.Ε.1173Κ91000969801

Middle Villa ΜΗ.Τ.Ε.1173Κ91000970001

Lower Villa  ΜΗ.Τ.Ε.1173Κ91000961401