Aquata

( Voor maximaal 8 gasten : 6 volwassenen en 2 kinderen tot 10 jaar oud )

Deze luxe villa bezit de hoogste positie van het “ Mermaid Luxury Villas ” complex en biedt het meest panoramische uitzicht over de Egeische zee en de omringende eilanden. De villa kan gebruikt worden als 1 groot huis of als 2 gescheiden accomodaties. De twee verdiepingen villa heeft namelijk de mogelijkheid om te worden ingedeeld als 2 aparte apartementen om uw eigen individuele wensen te kunnen vervullen.

De begane grond heeft een ruime woonkamer met inbouwkeuken, een eettafel omringd met gepleisterde trendy banken, een toilet, en een gezellige 2-persoonsbed nis . Kortom een geheel wat alle smaken bevredigd. Twee slaapkamers met inbouw 2-persoonsbedden en en-suite badkamers bevinden zich ook op deze verdieping.

Een vaste trap leidt naar de bovenverdieping via een portaal met een indrukwekkende antieke deur. De verdieping omvat de hoofdslaapkamer, een gewelfde badkamer met prachtig zeezicht en een open hal die leidt naar een woonkamer met inbouwkeuken en toilet.
Het hoogste appartement beschikt een groot balkon met terras uitgehouden uit de rotsen. Het lager gelegen appartement heeft een gigantisch open terras met zeezicht en een trap die naar het zwembad leidt. Ligstoelen om te ontspannen en een grote eettafel complementeren het buitenverblijf.

Villas on Socials:

FacebookTwitter-Bird-2 Instagram 

 Book online

NewsLetter

Brochure of Villas

Brochure pdf

NewsLetter

captcha

Follow us on:

likeus ok followus ok instagram ok

 EOT logo ok

Aquata ΜΗ.Τ.Ε.1173Κ91000969801

Middle Villa ΜΗ.Τ.Ε.1173Κ91000970001

Lower Villa  ΜΗ.Τ.Ε.1173Κ91000961401